NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA

Havas Boldogasszony
 ferences
 templom és kolostor
Kolozsvár
Hirdetések

NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA. 2021.  március 7.

 

  • Márc. 10. Szerda. Szent József kilencedre hívjuk a kedves testvéreket, amely szerdán, március 10-én, kezdődik. Szentmisék után végezzük. Szeretettel várunk mindenkit!
  • Márc. 14. NAGYBÖJT 4. VASÁRNAPJA. Szentmise 9:00, 10:30 és 12:00-órától.
  • A Ferenc pápa által meghirdetett 24 óra az Úrért elnevezésű ájtatosság megtartására biztatjuk a kedves testvéreket pénteken és szombaton. A világjárvány végett az idén nem a szokásos módon fogjuk megtartani. A FITT programja, amely pénteken kezdődik bekapcsolódik ebbe a 24 órába, a testvérek otthon szintén tarthatnak ájtatosságokat.
  • Befogadó szív! „Kivételes FITT, hogy különlegesen FITT-ek legyünk idén is! Jelentkezz, ne maradj le!” B.K. Ezzel a címmel kerül megszervezésre március 12–14. között az idei FITT – Ferences Ifjúsági Tavaszi Találkozó. Mivel Ferenc pápa meghirdette Szent József évét és a Család évét, a FITT is ezzel a két témával fog foglalkozni. A pandémia miatt online/interneten lesz megszervezve ezen fiataloknak szánt – mára már 20 éves – program. Éppen ezért reméljük, hogy sokkal több fiatalhoz el tud majd jutni, és lelki felüdülést fog hozni számukra az idei FITT. Jelentkezni és további részleteket a Ferences Programok honlapján lehet olvasni: http://www.ferencesprogramok.ro/fitt2021, illetve a Ferences Programok facebook oldalán találhatunk: https://www.facebook.com/ferencesprogramokJelentkezz, ne maradj le!
  • Nagyböjti Triduumot (lelkigyakorlatos szentbeszédek a szentmisében) tart Urbán Erik testvér, Nagyböjt 5. vasárnapja előtti hétvégén, péntek, szombat és vasárnap. A szentbeszédek pénteken és szombaton a 18-kor, vasárnap pedig a 9-kor és 12-kor kezdődő szentmisében hangzanak el. Szeretettel várunk mindenkit!

,, Isten úgy szerette a világot, hogy egyszülött Fiát adta érte, * hogy örökké éljen minden őbenne hívő.'' Jn 3, 16

 

sajat: