Húsvét 3. Vasárnapja

 

A Kolozsvári Ferences Templom Hirdetései

2015. április 19. Húsvét III. Vasárnapja B év.

 

 


 

1. A mai Vasárnap gyűjtést szervezünk a Kárpátaljai rászorulók megsegítésere. Jövő Vasárnap, Hivatások Vasárnapja, ezért adományaikat a Ferences növendékház megsegítésere fordítjuk.

2. Elkezdődött a Szent Antal Nagy kilenced. Keddi napokon a Szentmisék 10.00 és 18.00 órától kezdődnek. 17.00 Szentségimádás. A 10.00 órási Szentmisék keretében vendégpapok prédikálnak. A szentbeszédek témái pedig a Megszentelt élet és a Szórvány évéhez kapcsolódnak.

3. Keresem az utam címmel hivatástisztázó hétvégére kerül sor 2015. május 1–3. között a brassói ferences kolostorban. Várjuk a hivatásukat kereső, tisztázni vágyó fiatalokat, hiszen mindenkinek van egy ajándékba kapott, családos vagy Istennek szentelt hivatása, amelyet ha felismer, és válaszol rá, kiteljesedik az élete, megtalálja az igazi öröm forrását. Jelentkeyni lehet Tibor testvérnél a plakáton kiírt telefonszámon.

4. Szombaton 19.00 órától Szentségimádást tartunk a Mária palástja alatt.

5. Aki szívesen támogatná adójának 2 %-val templomunkat és az általunk szervezett programokat, az a templom közepén egy padon megtalálja az ehhez szükséges nyomtatványt. Előre is köszönjük szépen.