Szent Ferenc iskolája - Itt a vége ...

... fuss el véle!
 
Akár így is kezdhetnénk ezen sorokat, hiszen a tavaly elkezdett vetélkedőnk, melynek címe Assisi Szent Ferenc Iskolája volt, ezennel végét ért.
Kedves gyerekek, fiatalok! Ahogy az ősszel ígértük, egy olyan iskolába hívtunk meg titeket, ahol Assisi Szent Ferencen keresztül és az általatok megoldott feladatok segítségével sok olyan jót tanultatok meg, ami reményünk szerint, el fog kísérni benneteket egész életeteken keresztül. Megismerkedtetek Szt. Ferenc életével, annak legfontosabb eseményeivel és így láthattátok, a Jó Isten menyire közel van, menyire nagylelkű az őt keresőkkel szemben.
Kedves gyerekek, fiatalok! Megköszönjük nektek, hogy ilyen nagylelkűen, nagy létszámban és még annál is nagyobb lelkesedéssel vettetek részt és tartottatok ki Assisi Szent Ferenc Iskolájában. Be kell valljuk őszinték, hogy legtöbbször igazi fejtőrést okoztatok nekünk. Olyan sok szép, értékes rajzot és megoldást küldtetek nekünk, hogy csak ültünk és nagy nehezen tudtuk eldönteni, egy egy forduló alakalmával, kit is részesítsünk jutalomban. Szeretnénk, ha tudnátok, szívünkben mindegyikőtöket ott látunk a dobogón:)
De, és a de után szokott jönni a lényeg, egy nagyon jó hírünk van a számotokra. Ezen cikk címe: Itt a vége fuss el véle, nem mond teljesen igazat:) Mert, bár ezen számmal véget ért az újságban Szent Ferenc Iskolája, de mi ezt az iskolát szeretnénk folytatni.
Hogyan? Hát úgy, hogy minden negyedik osztálytól nagyobb gyereket-fiatalt, aki részt vett ezen a vetélkedőn és legalább két alakalommal küldött be megoldást, azt meghívjuk a valóságban is Assisi Szent Ferenc Iskolájába. Az iskola a csíksomlyói ferences kolostorban lesz egy tábor keretén belül, amire augusztus 12 – 15 között fog sor kerülni.
Augusztus 12. vagyis csütörtök este 18:00 óráig kell megérkezni és a kicsengetés augusztus 15. vasárnap ebéd után lesz. A tábor ingyenes. Akinek van otthon hálózsákja az hozza magával és ha netalán még marad egy kis hely a táskájában, akkor oda nyugodtan be lehet pakolni egy ki harapnivalót – olyasmit, amit reggelinél, vagy vacsoránál be lehet tenni a közösbe.
Ezen nagyon izgalmasnak ígérkező iskola-táborba június 27-ig lehet jelentkezni. Részvételi szándékodat kérünk, hogy szüleid, hitoktatód vagy plébánosodon keresztül tedd meg.
Elérhetőségünk, részletesebb tájékoztatást itt lehet kérni : fr. Tibor 0746774701, frtibi@gmail.com vagy fr. Szabolcs frszabolcs@gamil.com
Nagy szeretettel várunk benneteket.
 
Köszönetnyilvánításunkban nem szeretnénk megfeledkezni, a Vasárnap szerkesztőségéről sem, hiszen ők tették lehetővé ennek a vetélkedőnek megszervezését, valamint a díjak kézbesítését. Isten fizesse!
Végül pedig, de nem utolsó sorban, hála-köszönet mindazok segítségéért, aki hasznos tanácsokkal, ötletekkel segítettek minket, szervezőket, illetve a gyerekeket-fiatalokat, megoldásaik elkészítésében.
 
A ferences testvérek
 

Sajat címkek: