Húsvét 2. Vasárnapja

A Kolozsvári Ferences Templom Hirdetései

 

2011. Május 1. Húsvét II vasárnapja, Á év

 


1. A mai Vasárnap az Isteni Irgalmasság Vasárnapja. Teljes búcsúban részesülhetnek, akik a szokásos feltételeket teljesítik: gyónás, áldozás, imádság a szentatya szándékára.

Részleges búcsút nyer, aki az Irgalmas Jézushoz fordul imádságában.

 

2. A mai Vasárnap, május elsején „van” a sokak által igen szeretett II János Pál pápa boldoggá avatása. E nagy eseményt a délelőtti órákban több tévéadó is közvetíteni fogja.

Ez alkalomból, meghívjuk a kedves testvéreket, hogy együtt emlékezzünk e rendkívüli pápára, e nagyszerű emberre. Egy fényképes beszámoló segítségével felidézzük életútját, meghallgatjuk hogyan is buzdított Isten szeretetére, hogyan énekelt és hogyan vallottak róla, azok, akik egészen közel álltak hozzá. A megemlékezést közös imával fogjuk zárni. A megemlékezés 17:00 órakor fog kezdődni.

Kérjük a kedves testvéreket, hogy juttassák el másokhoz is ezen meghívásunkat. Előre is köszönjük!

 

3. E hónapban, minden Szentmise előtt egy negyed órával Májusi Ájtatosságot tartunk a Szűzanya tiszteletére. Aki csak teheti, jöjjön és imádkozzunk együtt.

 

4. Jövő péntek, a hónap első péntekje. Szentmisék 8:00 és 18:00 órától lesznek.

 

5. Jövő Vasárnap a hónap másodig Vasárnapja. Délután 13:00-14:00 óráig és 17:00-18:00 Szentségimádást tartunk templomunkban.

sajat: