Pünkösdvasárnap

 

A Kolozsvári Ferences Templom Hirdetései

2014. Június 8. Pünkösdvasárnapja. A év

1. A mai Vasárnap a hónap második Vasárnapja. Szentségimádást tartunk du. 13.00-14.00-ig és 17.00-18.00-ig. Nagy szeretettel várjuk a kedves testvéreket!

2. Pénteken, június 13. tartjuk a ferences templomban Páduai Szt. Antal búcsúját. - Délelőtt 9.15 perckor várjuk a családokat gyerekeikkel együtt a Szent Mihály templom főbejáratánál 9.30-kor átvonulunk a Ferences Templomhoz megérkezve a Ferences Templomhoz, elvégezzük a liliomszentelést és a gyermekek megáldását, 10.00 órakor elkezdődik a Szentmise, melyben a családokért fogunk imádkozni. Este 18.00 órától is lesz Szentmise. Mind a két misén lesz liliomszentelés és a gyerekek megáldása.

3. Jövő Vasárnap Szentháromság vasárnapja, a Piarista templom bucsú ünnepe szeretettel várjuk a kedves testvéreket a 11 órától kezdődő bucsús szentmisére.

4. A hét ünnepei: Szerdán, Szent Barnabás apostol. Emléknap

5. A Katolikus Akadémia keretében, Zamfir Korinna: Együttétkezés – társadalmi széthuzás. Korintusi keresztények az Úr vacsoráján címen tartja előadását, június 5 – én este 7 órakor a Szentegyház utca 5 szám alatt.

sajat: