Évközi 5. Vasárnap

 

A Kolozsvári Ferences Templom Hirdetései

2015. Február 8. Évközi V. Vasárnap B év.

 

 

 

1. A mai Vasárnap a hónap második Vasárnapja. Szentségimádást tartunk du. 13.00-14.00-ig és 17.00-18.00-ig. Ez utóbbi keretében elvégezzük a Lourdes-i kilencedet is. Nagy szeretettel várjuk a kedves testvéreket!

2. Szerdán, február 11. a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária emléknapja. A Lourdes-i kilenced utolsó napja. Az ájtatosság mint minden nap du. 17.15 kezdődik.
Ez a nap egyben a betegek világnapja is. A hét folyamán legyünk még nagyobb figyelemmel és szeretettel minden beteg és szenvedő iránt. Gyóntatás 16.30 – tól, Szentmise 18.00 órától lesz, amelynek keretében kiszolgáltatjuk a Betegek Szentségét.

3. Február 9-től – tehát holnaptól – fog kezdődni idén a jegyesoktatás a családos csoportunk szervezésében. Ez 10 alkalomból fog állni, és azok a párok, akik részt szeretnének venni, jelezzék szándékukat a sekrestyében, vagy valamelyik ferences testvérnél - megadva elérhetőségüket.

4. A Márton Áron püspök boldoggá avatásáért indított imalánc II – ik állomásának a szent Mihály templom ad otthont február 12 -én este 17.30 órai kezdettel.

5.Ünnepek a hét folyamán:

Kedd: Szent Skolasztika Szűz. Emléknap

Szombat: Szent Cirill és Szent Metód püspök, Európa társvédőszentje. Ünnep

sajat: