NAGYBÖJT III. VASÁRNAPJA

Kolozsvári Ferences Templom Hirdetései

2016. február 28.

Nagyböjt III. vasárnapja C év


 

 

1. A nagyböjt folyamán minden pénteken keresztúti ájtatosságot végzünk 17.15. Ezeken a napokon nincs gyóntatás.

2. Március 4–6. között a szentmisék keretében nagyböjti triduumot – lelkigyakorlatot – tartunk. 

 

A prédikációkat  Ft. Simon Attila  a nagykárolyi Kalazanci Szent József Iskola spirituálisa fogja tartani. Szeretettel várunk mindenkit.

Március 5-én egész napos lelkinap lesz, ami reggel 9.00 órakor fog kezdődni, itt a templomban. Aki a lelkinapra is el szeretne jönni, azt kérjük, hogy jelezze részvételi szándékát a sekrestyében, vagy a következő  telefonszámon: fr. Tibi 074 677 4701.

3. Szeretettel várjuk kolozsvári ferences kolostorunkba mindazokat, akik szívesen átelmélkednék szerzetesi közösségünkkel együtt a húsvéti Szent Három Nap liturgiáját. A megérkezés időpontja: március 23., Nagyszerda 19.00 óra. A program március 26-án, Nagypénteken 23.00 óra körül ér véget – azok számára, akik távolabbról érkeztek, és el szeretnék érni az éjszakai vonatot. A többiek – akiknek nem annyira sietős – Nagyszombat reggel még részt vesznek a zsolozsmán, a reggelin és ezt követően utaznak haza. Aki ebédre is szeretne maradni, mivel később van vonatja, azt kérjük, hogy jelezze. Részvételi szándékát a sekrestyében, vagy a következő telefonszámon : fr. Tibi 074 677 4701.

sajat: