NAGYBÖJT IV. VASÁRNAPJA

Kolozsvári Ferences Templom Hirdetései

2016. március 6.

Nagyböjt IV. vasárnapja C év


 

1. A nagyböjt folyamán minden pénteken keresztúti ájtatosságot végzünk 17.15 órától. Ezeken a napokon nincs gyóntatás.

2. Március 11-én pénteken elkezdődik Szent József tiszteletére a Kilenced. Minden szentmise végén elimádkozzuk a Szent József litániát.

3. A Szent Mihály plébániában szeretettel várják a házaspárokat és jegyeseket az Irgalmasság évében egy hat hetes szemináriumra, amelynek célja, hogy együtt fedezzék fel és tapasztalják meg az isteni irgalmasságot kapcsolatainkban, családjainkban. Az első találkozóra március 8-án, kedden este 7 órától kerül sor a Szent Mihály plébánia hittantermében. A találkozó ideje alatt biztosítják a gyermekfelügyeletet.

4. Szeretettel várjuk kolozsvári ferences kolostorunkba mindazokat, akik szívesen átelmélkednék szerzetesi közösségünkkel együtt a húsvéti Szent Három Nap liturgiáját. A megérkezés időpontja: március 23., Nagyszerda 19.00 óra. A program március 26-án, Nagypénteken 23.00 óra körül ér véget – azok számára, akik távolabbról érkeztek, és el szeretnék érni az éjszakai vonatot. A többiek – akiknek nem annyira sietős – Nagyszombat reggel még részt vesznek a zsolozsmán, a reggelin és ezt követően utaznak haza. Aki ebédre is szeretne maradni, mivel később van vonatja, azt kérjük, hogy jelezze.

Részvételi szándékát a sekrestyében, vagy a következő telefonszámon várjuk : fr. Tibi 074 677 4701.

5. Jövő Vasárnap a hónap második vasárnapja. Szentségimádást tartunk du. 13.00-14.00 és 15.00-16.00 órakor. Nagy szeretettel várjuk a kedves testvéreket!

sajat: