NAGYBÖJT V. VASÁRNAPJA

A Kolozsvári Ferences Templom 
hirdetései

2017. április 2. nagyböjt V. vasárnapja, A év

 

 

1. A nagyböjt folyamán minden pénteken 17,15-től keresztúti ájtatosságra hívjuk a kedves testvéreket. Ezeken a napokon nincs gyóntatás.

2. Jövő vasárnap Virágvasárnap. A szentmisék a megszokott időpontokban, 9 és 12 órától lesznek. Mind a két szentmisén fogunk barkát szentelni.  Aki tud, hozzon magával barkát. A 12 órási szentmisén a templom előtt lesz a barkaszentelés.A szentmise után szabadtéri passiójátékon vehetnek részt a kedves hívek fiataljaink előadásában a templom előtti téren.

3. Szeretettel várjuk a kolozsvári ferences kolostorunkba azokat a fiatalokat, akik szívesen átelmélkednék szerzetesi közösségünkkel együtt a húsvéti Szent Három Nap liturgiáját.

4. Szombaton, 19 órától Szentségimádás lesz a Mária palástja alatt, szeretettel várunk mindenkit!

5. A templom bejáratánál elhelyeztünk egy perselyt, amelybe adományokat gyűjtünk a Szentsír és a templom díszítésére. Isten fizesse előre is mindenkinek a jóságát!

6. Aki szívesen támogatná adójának 2 százalékával templomunkat és az általunk szervezett programokat, az a templom közepén egy padon megtalálja az ehhez szükséges nyomtatványt. Előre is köszönjük szépen a támogatását!

 

 

sajat: