HÚSVÉT 3. VASÁRNAPJA

A Kolozsvári Ferences Templom 
hirdetései

2017. április 30. Húsvét III. vasárnapja A év

 

 

1. Jövő vasárnap lesz a Jó Pásztor Vasárnapja. E nap egyben a papi hivatások világnapja. 

A Katolikus Egyházban minden évben a húsvétot követő negyedik vasárnapon, a szentmiséken, világszerte papjaikért és új papi hivatásokért imádkoznak a hívek. A perselyadományt ez alkalomból a ferences nevelésre fogjuk fordítani.

2. Elkezdődött a Szent Antal Nagykilenced. Keddi napokon a Szentmisék 10 és 18 órakor kezdődnek. 17 órától Szentségimádás lesz. A 10 órai szentmisék keretében vendégpapok prédikálnak. A szentbeszédek témái a sarkalatos erényekhez és Szent László évéhez kapcsolódnak.

3. Szeretettel várjuk fiataljainkat a Ferences Ösvény 1-re, május 19-től 21-ig, egy három hétvégéből álló kaland első részére, ami bevezet a Ferences lelkiség mélyebb megismerésébe.

4. Május a Szűz Anya hónapja, ezért a szentmisék előtt egy negyed órával Májusi Ájtatosságot tartunk a Szűzanya tiszteletére. Aki csak teheti, jöjjön és imádkozzunk együtt!

5. Aki szívesen támogatná adójának 2 százalékával templomunkat és az általunk szervezett programokat, az a templom közepén egy padon megtalálja az ehhez szükséges nyomtatványt. Előre is köszönjük szépen a támogatását! 

sajat: