HÚSVÉT 4. VASÁRNAPJA

A Kolozsvári Ferences Templom 
hirdetései

2017. május 7. Húsvét IV. vasárnapja A év

 

1. A mai vasárnap a Jó Pásztor Vasárnapja, és egyben a papi hivatások világnapja. 

A Katolikus Egyházban minden évben a húsvétot követő negyedik vasárnapon, a szentmiséken, világszerte papjaikért és az új papi hivatásokért imádkoznak a hívek. A perselyadományt ez alkalomból a ferences nevelésre fordítjuk.

2. Elkezdődött a Szent Antal Nagykilenced. Keddi napokon a Szentmisék 10 és 18 órától kezdődnek. 17 órától Szentségimádást tartunk. A 10 órai Szentmisék keretében vendégpapok prédikálnak. A szentbeszédek témái az Erények és Szent László évéhez kapcsolódnak.

3. Szeretettel várjuk fiataljainkat a Ferences Ösvény 1-re, május 19-től 21-ig, egy három hétvégéből álló kaland első részére, amely bevezet a Ferences lelkiség mélyebb megismerésébe.

4. Május havában, a szentmisék előtt egy negyed órával Májusi Ájtatosságot tartunk a Szűzanya tiszteletére. Aki csak teheti, jöjjön, és imádkozzunk együtt!

5. Aki szívesen támogatná adójának 2 százalékával templomunkat és az általunk szervezett programokat, az a templom közepén egy padon megtalálja az ehhez szükséges nyomtatványt. Előre is köszönjük szépen a támogatását.

sajat: