ADVENT I. VASÁRNAPJA

A Kolozsvári Ferences Templom
hirdetései

2017. december 3. Advent I. vasárnapja, A év

 

1. Holnap reggeltől elkezdődnek a Roráté szentmisék. Hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton 6,30-tól és 18 órakor mutatunk be szentmisét. 

Szerdán reggel 8 órakor az adventi időszakban nem lesznek szentmisék. Kedden és vasárnap a megszokott időben, kedden 10 és 18 órakor, vasárnap 9 és 12 órakor lesznek a szentmisék. Az eddig 6,30-kor kezdődő Szentségimádás 5,30-tól fog kezdődni a Roráté szentmisék napjain.

2. Pénteken a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának ünnepe lesz, szentmisék 6,30 és 18 órától lesznek.

3. Pénteken, szombaton és vasárnap, december 8-án, 9-én és 10-én nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az adventi triduumra. Szentmisék pénteken és szombaton 18 órától, vasárnap 9 és 12 órától lesznek. Szombaton reggel 9 órától lelkinap lesz. Természetesen a Roráté szentmiséket ezeken a napokon is bemutatjuk. Mindenkit szeretettel várunk, részvételi szándékukat kérjük előre jelezzék!

4. Mindannyian éreztük már, hogy nagyon hamar elszalad az advent ideje, és azon kapjuk magunkat, hogy az első gyertya meggyújtása után szinte beesünk a karácsonyfa alá. Ezt a tapasztalatot szeretnénk megváltoztatni egy lelki hétvégével, amelynek során elcsendesedve előkészíthetjük szívünket a kis Jézus befogadására.

Szeretettel várunk minden olyan 16–38 év közötti fiatalt, akik szeretnének kilépni a megszokott mindennapokból, és szeretnének közösen várakozni Jézus születésére, folyó év december 15–17. között Székelyudvarhelyen, a ferences kolostorban.

sajat: