NAGYBÖJT V. VASÁRNAPJA

A Kolozsvári Ferences Templom
hirdetései

2018. március 18.  Nagyböjt V. vasárnapja, B év

 

1. Jövő Vasárnap: Virágvasárnap. A Szentmisék a megszokott időpontokban, 9 és 12 órától lesznek. Mind a két Szentmisén fogunk barkát szentelni. A 12 órakor kezdődő Szentmisén a templom előtt lesz a barkaszentelés. 

Aki tud, hozzon magával barkát. A Szentmise után, a templom előtti téren, a kedves hívek fiataljaink által koreografált szabadtéri Passiójátékon vehetnek részt.  

2.  Szeretettel várjuk kolozsvári ferences kolostorunkba mindazokat, akik szívesen átelmélkednék szerzetesi közösségünkkel együtt a húsvéti Szent Három Nap liturgiáját. A megérkezés időpontja: Nagyszerda, március 28, 19 óra. A program március 30-án, Nagypénteken, 23 óra körül ér véget azok számára, akik távolabbról érkeztek, és el szeretnék érni az éjszakai vonatot. A többiek – akiknek nem annyira sietős – Nagyszombat reggel még részt vesznek a zsolozsmán, a reggelin és ezt követően utaznak haza. Részvételi szándékát kérjük jelezze a sekrestyében, vagy telefonon Tibor testvérnél: 0746-774701.

4.  Holnap, március 19-én, Szent József főünnepét üljük, templomunkban 18 órától lesz a szentmise, az Írisz-telepi templom búcsús szentmiséje szintén 18 órától kezdődik.

5. A templom bejáratánál elhelyeztünk egy perselyt, amelybe adományokat gyűjtünk a Szentsír és a templom díszítésére. Isten fizesse előre is mindenkinek a jóságát!

6. Aki szívesen támogatná adójának 2  százalékával templomunkat és az általunk szervezett programokat, az a templom közepén egy padon megtalálja az ehhez szükséges nyomtatványt. Előre is köszönjük szépen az adományát!

sajat: